Logo regionálního portálu slavkovsko.cz

Regionální zpravodajství

Studentka ze Slavkova postoupila do republikového kola gastronomické soutěže

Vyškovský deník, Alena Grycová
neděle 11.12.2016

Ilustrační foto
Autor: Pixabay

Propojila tuňáka, listové těsto, papriku, pesto, sýr a rukolu. Její závin Anet porotu oslnil. A tak se studentka Integrované střední školy ve Slavkově u Brna Aneta Vyhnánková dostala mezi patnáct postupujících z celé republiky do finále 4. ročníku gastronomické soutěže Svačina roku. „Soutěžící musí připravit rychlou, chutnou a originální svačinu. Jako hlavní surovinu musí použít tuňákové výrobky určité značky," informovala za pořadatele Barbora Urbišová.

» číst celou zprávu na serveru vyskovsky.denik.cz

Byl článek zajímavý?

Udělte článku hvězdičky, abychom věděli, co rádi čtete. Čím více hvězdiček, tím lépe.

Reklama